Den Haan Creatieve Ondersteuning

Pianoles en Keyboardles, Live Muziek en Muzikale Ondersteuning

Top 40 Band Goed Verhaal

Pop & Soulband Sistermoon

Stacks Image 112
Stacks Image 173
Allround coverband Goed Verhaal draait al zo'n 13 jaar mee in het feesten- en bruiloftencircuit. Deze ervaren band weet hoe ze een feestje moet bouwen! Met een uitgekiende mix van Engels- en Nederlandstalige pop, rock, soul en disco maakt Goed Verhaal ieder bedrijfsfeest, festival of bruiloft tot een geslaagd feest!

Het repertoire van Goed Verhaal bestaat uit nummers van Anouk, Phil Collins, Robbie Williams, Bløf, Genesis, George Michael, Tina Turner, Kool & the Gang, Michael Jackson, The Trammps en nog veel meer. We nemen je mee op een muzikale reis door de jaren ’70, ’80, ’90 en ’00.


In het licht van de nieuwe maan werd in 2007 een gloednieuw vocaal gezelschap geboren; Sister Moon, 3 echte vrouwen die met hun voeten in de klei maar met hun hoofd in de wolken het publiek jazzy en groovy tunes geven. En deze sisters worden vergezeld door een uitstekende Electric Band.

Wanneer Sister Moon optreedt komen sterren en planeten in de goede stand te staan en laten Soul, vocale Jazz en R&B zich uitstekend combineren met Flower Power en Country.


Wilt u meer weten over Goed Verhaal, een repetitie bijwonen of een optreden boeken?
>> Bezoek de website op www.goedverhaalonline.nl
>> Stuur een email naar: info@goedverhaalonline.nl
Wilt u meer weten over Sistermoon, een repetitie bijwonen of een optreden boeken?
>> Bezoek de website op www.sistermoon.nl
>> Stuur een email naar: info@sistermoon.nl
Stacks Image 199
Stacks Image 201