Den Haan Creatieve Ondersteuning

Pianoles en Keyboardles, Live Muziek en Muzikale Ondersteuning

Stacks Image 77

Muziek maken is leuk!


Muziek maken is ontspanning voor jong en oud. Een leuke hobby, leerzaam en vooral uitdagend! Leer bij ons piano- of keyboardspelen op een ontspannen manier. Elke week leert u kleine stukjes theorie en techniek en een aantal muziekstukken om thuis door te nemen en in te studeren.

Met de juiste wekelijkse inspanning zult u merken dat u na enkele weken al eenvoudige stukjes speelt . na verloop van tijd wordt het lesmateriaal, naast de basismethode, uitgebreid met muziekstukken van uw keuze zodat u al snel liedjes van uw favoriete artiesten kunt spelen.

Voor de juiste vordering is het belangrijk dat u regelmatig, op dagelijkse basis, tijd aan pianostudie besteedt. Dat hoeven geen uren per dag te zijn (dat mag natuurlijk wel) maar een minimale tijdbesteding van 20 tot 30 minuten, eventueel in blokjes van 15 minuten, zal bijdragen aan snelle progressie van uw pianospel!

Kijk hier voor de lestarieven en voorwaarden

Instrument huren?


Als u nog niet zeker weet of keyboard- of pianospelen iets voor u is is het verstandig om de eerste periode van 3 of 6 maanden een instrument te huren. het is mogelijk om, in combinatie met een lescontract, een keyboard of digitale piano te huren.

Huurtarieven


Digitale Piano (inclusief pianokruk) - € 39,- per maand inclusief BTW
Keyboard (inclusief statief) - € 19,- per maand inclusief BTW

Maud Leistra speelt How to Save a Life van The Fray…