Den Haan Creatieve Ondersteuning

Pianoles en Keyboardles, Live Muziek en Muzikale Ondersteuning

Overzicht van leuke nieuwe instrumenten en gadgetsRoland Jupiter50 SynthesizerYamaha PSRE433 Keyboardroland jupiter 50
Met nieuwe combinatiemogelijkheden van synthese met akoestische instrumenten heeft de nieuwe Roland JUPITER een belangrijke bijdrage geleverd aan een perfecte én natuurlijke expressiviteit. De JUPITER-50 is net zo expressief als de JUPITER-80 en is even gemakkelijk te transporteren als de JUNO-serie, wat betekent dat de mogelijkheden van de SuperNATURAL-technologie binnen het bereik van een nóg grotere gebruikersgroep komen.
yamaha psr e433 keyboard psr-e433

De nieuwe Yamaha PSR E433 is het ideale instapkeyboard voor iedereen die wil starten met keyboard spelen. dit instrumnent heeft maar liefst 731 geluiden met een aantal super realistische Sweet! en Cool! voices, die we kennen van de populaire Tyros modellen.

De Music Database bevat 305 titels van bekende songs waarmee je het instrument heel eenvoudig kunt registreren. Het geheugen telt in totaal 183 verschillende ritmestijlen.

Yamaha CLP430 Digitale PianoRoland Juno DI Synthesizeryamaha clp430 digitale piano
Yamaha CLP430, een digitale piano met Real Grand Expression (expressie van echte vleugel). Deze term definieert de expressieve mogelijkheden van de Clavinova. Het is niet alleen de volledige realisatie van het geluid, de aanslag en de pedalen, maar de toepassing van het vervaardigen van akoestische piano's om deze drie elementen perfect te integreren in een enkele piano. Deze piano produceert dat exacte geluid dat u wilt, via de aanslag van de toetsen en het bedienen van de pedalen. Terwijl u speelt, heeft u echt het gevoel dat u een vleugel bespeelt.
roland juno di synthesizer

Roland Juno DI, Dit is de perfecte instap-synthesizer. Roland’s nieuwe JUNO-Di is zo leuk om op te spelen en zo eenvoudig in gebruik dat je bij de eerste noot al meteen verkocht bent. Met zijn talloze kwaliteitsklanken en zijn gebruiksvriendelijke “direct access” bedieningspaneel is de JUNO-Di het ideale instrument voor de beginnende toetsenist.

De Song Player zorgt voor indrukwekkende performances. Hij is klein, licht en werkt ook op batterijen, dus je neemt hem overal mee!

Falling Keys iPhone App
Roland LX15 Digitale PianoStacks Image 194
Speel op je iPhone met de toetsen van een piano en leer de namen.

Toetsen vallen op een toetsenbord met lege plekken.
Je krijgt de naam van de vallende toets, in te stellen voor je eigen taalgebied, C D E of Do Re Mi.
Laat de toets op de goede plaats in het keyboard vallen.

Wees snel want je hebt niet veel tijd
De toets ontploft als hij op de verkeerde plek terechtkomt.
Je stuurt de toets de goede kant op met twee knoppen, een naar links en een naar rechts.
Als je de middelste knop aanraakt valt de toets vlug naar beneden. Je hoort de klank van de toets als hij op de goede plaats valt. Falling Keys is een app voor de iPhone. (Android volgt binnenkort)
roland lx15 digitale piano
De elegante, rechtopstaande LX-15 combineert Rolands nieuwste technologieën voor een complete, organische piano-ervaring. Zijn SuperNATURAL Piano-klankbron met Soundboard Behavior, zijn innovatieve multi-dimensionele Acoustic Projection-geluidssysteem, zijn eersteklas PHA III Ivory Feel-klavier en zijn Progressive Damper-Action-pedaal maken van de LX-15 een ideaal instrument voor doorwinterde pianisten, maar ook voor beginners. Ervaar de perfecte klank, toucher en respons via een verbluffend geluidssysteem - en dat alles in een mooi en stijlvol meubel.

Yamaha MOX6 Synthesizer


Akai SynthStation 49yamaha mox6 synthesizer
De Yamaha MOX6 is de nieuwe, betaalbare performance synthesizer van Yamaha, met de klankbron van de Motif XS serie als basis. Hij heeft 1217 klanken (waaronder Expanded Articulation klanken), 6720 arpeggiators en natuurlijk de bekende VCM-effecten uit de Motif XS. Tot 4 arpeggiators zijn tegelijk gebruiken.
akai synthstation 49
De AKAI SynthStation 49 is het allereerste MIDI Keyboard wat in staat is om naast een uitstekende performance samen te werken met de iPad van Apple. Door de iPad en de SynthStation 49 van AKAI met elkaar te combineren ontstaat een krachtig productie werkstation, waarmee je direct vele extra mogelijkheden...