Den Haan Creatieve Ondersteuning

Pianoles en Keyboardles, Live Muziek en Muzikale Ondersteuning

> Na een 4 jarige studie AMV (Algemene Muzikale Vorming) bij de Muziekschool Bergen op Zoom begon ik aan mijn studie elektronisch orgel. Deze studie heb ik afgesloten door het behalen van een A-, B- en C- diploma na het doorlopen van het hele studietraject van 8 jaar.

> In deze tijd ontwikkelde ik ook mijn interesse voor het spelen in bands en tijdens de middelbare school werden al snel de eerste samenstelling een feit met muzikale vrienden. Live spelen was natuurlijk het allerleukste en dat deden we dan ook tijdens schoolfeesten, braderieen, besloten feesten en andere gelegenheden.

> In 1988 startte ik mijn studie hoofdvak elektronisch orgel aan het Rotterdams Conservatorium. Na een periode van 1,5 jaar heb ik mijn hoofdvakstudie gewisseld naar piano/toetsen, en dat is wat ik tot op vandaag nog steeds speel.

> In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd als freelance toetsenist en val ik veel in bij Top 40 en Dance Classics Bands. De laatste jaren ben ik met name actief met Sistermoon, Partyband Goed Verhaal en val ik als toetsenist in bij o.a. Noises Are Back en GrooveStation.

> ik raad iedereen die muziek maakt dan ook van harte aan om zo veel mogelijk samen te spelen, want dat blijft het leukste wat er is.
Stacks Image 110